Χταπόδι ξιδάτο από τον Άκη Πετρετζίκη!


Χταπόδι με κρασί από τον Άκη Πετρετζίκη! Μια καλοκαιρινή και αρωματική συνταγή για χταπόδι μαγειρεμένο με κρασί, μηλόξιδο καυτερή πιπεριά!

Τσέκαρε τα υλικά

Για το χταπόδι

1 χταπόδι, (1.200 γρ.), καθαρισμένο
250 γρ. νερό
1 κ.σ. πιπέρι σε κόκκους, μαύρο
2 φύλλα δάφνης
3 κ.σ. μηλόξιδο

Για τη μαρινάδα
75 γρ. μηλόξιδο
150 γρ. ηλιέλαιο
150 γρ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο
1 πιπεριά τσίλι, μικρή
1 κλ. δεντρολίβανο

Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Η συνέχεια στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *