Μοσχάρι κοκκινιστό με χυλοπίτες από τον Άκη Πετρετζίκη


Δείτε πώς να φτιάξετε με τον καλύτερο τρόπο το αγαπημένο σας μαμαδίστικο μοσχάρι κοκκινιστό με χυλοπίτες! Το απόλυτο φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι!

Θα χρειαστείτε:

1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι

500 γρ. χυλοπίτες

4-5 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

2 καρότα

1 κόκκινη πιπεριά

1 σκ. σκόρδο

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη

⅓ κ.γ. μπαχάρι, σε σκόνη

1 φύλλο δάφνης

1 στικ κανέλας

1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο

500 γρ. ντομάτα, τριμμένη

1 λίτρο νερό

αλάτι

πιπέρι

Για το σερβίρισμα

μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο

μυζήθρα, τριμμένη

πιπέρι , φρεσκοτριμμένο

ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *