Δείτε πώς να φτιάξετε μια διαφορετική και πεντενόστιμη εκδοχή του διάσημου ιταλικού ψωμιού. Φτιάχνουμε focaccia με γέμιση από καραμελωμένα κρεμμύδια και δεντρολίβανο!
Θα χρειαστείτε:
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
500 γρ. κρεμμύδια, λευκά, καθαρισμένα
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
αλάτι
Για τη ζύμη
400 γρ. νερό
8 γρ. ξηρή μαγιά
10 γρ. μέλι
500 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
20 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το μπολ
10 γρ. αλάτι
2-3 κ.σ. δεντρολίβανο, φρέσκο
Για τη σύνθεση
40 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για τα χέρια
1-2 κ.σ. δεντρολίβανο, φρέσκο
1 πρέζα ανθό αλατιού
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
You may also like
-
Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Θεοφανίας Ανδρόνικου- Βασιλάκη
-
Ένας χρόνος βασιλείας: Στιγμές από την ενθρόνιση του βασιλιά Φρέντερικ της Δανίας
-
Αργοναυτική Εκστρατεία, της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater
-
Κέιτ Μίντλετον: Γιατί βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο που υποβλήθηκε σε θεραπείες για τον καρκίνο;
-
Μακαρονάδα light με κοτόπουλο και μπρόκολο από τον Άκη Πετρετζίκη!