Νηστίσιμη black forest από τον Άκη Πετρετζίκη!


Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας με αυτή τη συνταγή! 

Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!

Συστατικά

Για το παντεσπάνι

  • 250 γρ. νερό, καυτό
  • 1/4 κ.γ. σόδα μαγειρική
  • 20 γρ. κακάο
  • 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 100 γρ. σπορέλαιο
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κ.σ. κονιάκ
  • 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 100 γρ. κουβερτούρα

Για τη βουτυρόκρεμα

  • 650 γρ. μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ. κακάο
  • 250 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 4 κ.σ. κονιάκ

Για τη σύνθεση

  • 450 γρ. γλυκό του κουταλιού βύσσινο
  • 50 γρ. κονιάκ
  • 100 γρ. κουβερτούρα, τριμμένη

Για το σερβίρισμα

  • 200 γρ. κουβερτούρα, τριμμένη

Δείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *