#tsoulotip: Ζυμώνουμε για τουλάχιστον 7 λεπτά τη ζύμη ώστε μα δημιουργήσουμε ίνες στη babka.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
180 ml. γάλα πλήρες, χλιαρό
9 γρ. μαγιά, ξερή
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
50 γρ. γλυκαντικό με στέβια
2 μέτρια αυγά
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
1 κ.γ. αλάτι
115 γρ. βούτυρο σε θερμκοκρασία δωματίου, κομμένο σε κυβάκια
Για τη γέμιση :
55 γρ. βούτυρο
170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
50 γρ. γλυκαντικό με στέβια
2 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο
1 κρόκος αραιωμένος με νερό για το άλειμμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
You may also like
-
Φαντασμαγορικό το πρώτο διήμερο του Σάκη Ρουβά – Ανέβασε on stage τον Αργυρό!
-
Η νέα εμφάνιση της Μίντλετον μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο & η αποχή της Καμίλα λόγω υγείας
-
Προφιτερόλ με λουκουμάδες- Αυτή η συνταγή του Πετρετζίκη θα σου μείνει αξέχαστη
-
Γιώργος Σαμπάνης – «Ψυχή Με Ψυχή»: Το ανατρεπτικό music video που μιλά για τη μοναξιά
-
Η Έλλη Πασπαλά θα βρίσκεται.. “In a New York state of mind” στο θέατρο Άλσος