Το θερμόμετρο είναι το μυστικό για το τέλειο αρνάκι φούρνου


Όλα τα tips για μαλακό και ζουμερό κρέας που θα απογειώσει το γιορτινό τραπέζι.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ξεκινήσει με το κρέας να πρωταγωνιστεί και φέτος στο γιορτινό τραπέζι. Μπορεί το σούβλισμα να αποτελεί έθιμο στη χώρα μας ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που είτε δεν μπορούν είτε δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν το καθιερωμένο αρνί σούβλας.

Το αρνάκι στον φούρνο είναι μια εξίσου γευστική επιλογή και αρκετά πιο εύκολη για την νοικοκυρά. Το βασικό μυστικό της επιτυχίας είναι η πρώτη ύλη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *