Το καλό το κέικ, το υγρό, το φουσκωμένο, το πετυχημένο, θέλει μυστικά που τα ξέρουν μόνο οι pastry chefs.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από ένα κέικ που έβαλες όλη σου τη μαεστρία, τα καλύτερα υλικά και δεν σου πέτυχε.
Κι αν ψάχνεις τι πήγε στραβά στο κέικ γενεθλίων ή το κέικ για το σχολείο των παιδιών, η εξήγηση έχει να κάνει με την εκτέλεση του κέικ κι όχι με τα υλικά αυτά τα ίδια.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr
You may also like
-
Τραγανή πίτσα με φύλλο κρούστας από τον Άκη Πετρετζίκη
-
Γαστρονομικός προορισμός επωνύμων σε Grand Opening party
-
Χριστουγεννιάτικη λιχουδιά με πουράκια και κουβερτούρα
-
Κέλλυ Κελεκίδου: Το νέο της τραγούδι έγινε viral – Backstage εικόνες από το video clip της
-
Γρήγορη τάρτα με παντζάρια από τον Άκη Πετρετζίκη