Πρασόπιτα με απάκι και κιμά

Πρασόπιτα με απάκι και κιμά


#tsoulotip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το απάκι με σύγκλινο.

ΥΛΙΚΑ
5 Φύλλα χωριάτικα

4 Πράσα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια

3 Φρέσκα κρεμμύδια, χοντροκομμένα

1 Ξερό κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο

300 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά

200 γρ. Απάκι, κομμένο σε κυβάκια

4 κλ. Θυμάρι, ψιλοκομμένα μόνο τα φύλλα

1 Αυγό μέτριο

200 γρ. Ντομάτα κονκασέ

3 Κόκκους μπαχάρι

2 Φύλλα δάφνης

60 γρ. Τυρί gouda, τριμμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *