Για τη συνταγή θα χρειαστείς
450 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
150 γρ. μέλι
90 γρ. νερό
600 γρ. φράουλες
2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη καστανή
Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε τις φράουλες, την καστανή ζάχαρη, 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν οι φράουλες και ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Μεταφέρουμε σε δοσομετρικό δοχείο και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το μέλι, 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας, το νερό και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Διάβασε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
You may also like
-
30 χρόνια Φίλιππος Πλιάτσικας «Θ’ ανθίσουμε πάλι…»
-
«Our Groove»-Φουρέιρα, AD-1 & Playmen μας δείχνουν πώς θα έπρεπε να ακούγεται ο ήχος των ’80s σήμερα
-
Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τον εγγονό του, πρίγκιπα Λούις
-
Κέιτ Μίντλετον: Συγκινεί το μήνυμά της που δίνει ελπίδα σε όσους παλεύουν με τον εθισμό
-
«Το Βιογραφικό»: Κυκλοφόρησε η νέα τεράστια επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου!