Πικάντικο αρνίσιο μπούτι με πουρέ λευκής μελιτζάνας από τον Άκη Πετρετζίκη


Για το αρνί

70 γρ. ελαιόλαδο
3 σκ. σκόρδο
1 πιπεριά τσίλι
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.σ. κόλιανδρο, σε σπόρους
1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
1 κ.σ. δεντρολίβανο
φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
2 1/2 κιλά αρνίσιο μπούτι, με κόκαλο

Για τον πουρέ μελιτζάνας

2 κιλά μελιτζάνες, λευκές
100-150 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κεφάλι σκόρδο
2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *