Πανακότα με γάλα σόγιας και μαρμελάδα από φρούτα του δάσους από τον Άκη Πετρετζίκη


Αν σου αρέσει η πανακότα, αυτή τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη θα τη λατρέψεις.

Συστατικά
Για την πανακότα

10 γρ. φύλλα ζελατίνης
400 γρ. γάλα σόγιας
40 γρ. μέλι
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ), σε σκόνη
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι

Δες βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *