#tsoulotip: Όλα τα ξερά υλικά πρέπει να είναι κοσκινισμένα. Όταν φτιάχνουμε την επικάλυψη αφήνουμε να χτυπηθεί καλά η άχνη με το βούτυρο για να μην κάνουν σβόλους.
ΥΛΙΚΑ
Για το κέικ:
400 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
10 γρ. Κακάο
5γρ. Σόδα μαγειρική
1 Πρέζα αλάτι
115 γρ. Βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
330 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική
2 Αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
250 ml. Ηλιέλαιο
1 κ.γ. Ξύδι
2 κ.γ Βανίλια,εκχύλισμα
250 ml. Γάλα πλήρες
2 ½ κ.σ. Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστική
Για την επικάλυψη:
400 γρ. Τυρί κρέμα,σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. Βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
1 ½ κ.γ Βανίλια εκχύλισμα
450-500 γρ. Ζάχαρη άχνη
Διαβάστε περισσότερα στο www.giorgostsoulis.com
You may also like
-
Σασμός: Μαρία Τζομπανάκη – «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα»: Το τραγούδι που συγκλόνισε στη σειρά
-
Τραγανή πίτσα με φύλλο κρούστας από τον Άκη Πετρετζίκη
-
Γαστρονομικός προορισμός επωνύμων σε Grand Opening party
-
Χριστουγεννιάτικη λιχουδιά με πουράκια και κουβερτούρα
-
Κέλλυ Κελεκίδου: Το νέο της τραγούδι έγινε viral – Backstage εικόνες από το video clip της