#tsoulotip: Όλα τα ξερά υλικά πρέπει να είναι κοσκινισμένα. Όταν φτιάχνουμε την επικάλυψη αφήνουμε να χτυπηθεί καλά η άχνη με το βούτυρο για να μην κάνουν σβόλους.
ΥΛΙΚΑ
Για το κέικ:
400 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
10 γρ. Κακάο
5γρ. Σόδα μαγειρική
1 Πρέζα αλάτι
115 γρ. Βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
330 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική
2 Αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
250 ml. Ηλιέλαιο
1 κ.γ. Ξύδι
2 κ.γ Βανίλια,εκχύλισμα
250 ml. Γάλα πλήρες
2 ½ κ.σ. Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστική
Για την επικάλυψη:
400 γρ. Τυρί κρέμα,σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. Βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
1 ½ κ.γ Βανίλια εκχύλισμα
450-500 γρ. Ζάχαρη άχνη
Διαβάστε περισσότερα στο www.giorgostsoulis.com
You may also like
-
30 χρόνια Φίλιππος Πλιάτσικας «Θ’ ανθίσουμε πάλι…»
-
«Our Groove»-Φουρέιρα, AD-1 & Playmen μας δείχνουν πώς θα έπρεπε να ακούγεται ο ήχος των ’80s σήμερα
-
Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τον εγγονό του, πρίγκιπα Λούις
-
Κέιτ Μίντλετον: Συγκινεί το μήνυμά της που δίνει ελπίδα σε όσους παλεύουν με τον εθισμό
-
«Το Βιογραφικό»: Κυκλοφόρησε η νέα τεράστια επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου!