Λιγκουίνι με μύδια σε σάλτσα ντομάτας


#tsoulotip: Όποια μύδια δεν ανοίξουν τα πετάμε και δεν τα μαγειρεύουμε δεν είναι καλά.

ΥΛΙΚΑ
400γρ. Ντομάτα κον κασέ

3 σκελίδες σκόρδο, 1 σπασμένη και 2 ψιλοκομμένες

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

150ml. λευκό κρασί

1 κιλό μύδια καθαρισμένα

2κ.σ. ελαιόλαδο

¼ κ.γ. μπούκοβο

1κ.σ. θυμάρι ψιλοκομμένο

1κ.σ. μαντζουράνα ψιλοκομμένη

1 πρέζα ζάχαρη

Αλάτι

½ κιλό λιγκουίνι

½ μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *