Λαγάνα με ούζο από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε την παραδοσιακή λαγάνα για την Καθαρά Δευτέρα με ούζο και γλυκάνισο! Τέλεια λαγάνα για το σαρακοστιανό σας τραπέζι με την οικογένειά σας!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
50 γρ. ούζο
300 γρ. νερό, χλιαρό
10 γρ. μαγιά ξηρή
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
αλάτι
1 κ.σ. γλυκάνισο, σε σπόρους
550 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το άλειμμα
2 κ.σ. νερό
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
1/2 κ.γ. γλυκάνισο, σε σπόρους
40 γρ. σουσάμι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
ελιές
ελαιόλαδο
ταραμοσαλάτα
ελαιόλαδο, με άρωμα βανίλιας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
You may also like
-
Σασμός: Μαρία Τζομπανάκη – «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα»: Το τραγούδι που συγκλόνισε στη σειρά
-
Τραγανή πίτσα με φύλλο κρούστας από τον Άκη Πετρετζίκη
-
Γαστρονομικός προορισμός επωνύμων σε Grand Opening party
-
Χριστουγεννιάτικη λιχουδιά με πουράκια και κουβερτούρα
-
Κέλλυ Κελεκίδου: Το νέο της τραγούδι έγινε viral – Backstage εικόνες από το video clip της