Λαχανοντολμάδες γιαλαντζί από τον Άκη Πετρετζίκη


Δοκιμάστε τη χορτοφαγική εκδοχή του αγαπημένου παραδοσιακού φαγητού! Φτιάξτε λαχανοντολμάδες γιαλαντζί χωρίς κιμά και απολαύστε τους με vegan αυγολέμονο!

Συστατικά

Για τους λαχανοντολμάδες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
250 γρ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
400 γρ. ρύζι καρολίνα
400 γρ. νερό
1 λάχανο
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι δυόσμο
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
1 λεμόνι, για την κατσαρόλα

Δείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *