Κρεμ μπρουλέ μανταρίνι από τον Άκη Πετρετζίκη


Φτιάξτε κρεμ μπρουλέ, το διάσημο γλυκό της Γαλλίας, σε μια διαφορετική και πεντανόστιμη εκδοχή με γεύση μανταρίνι!

6 γρ. μανταρίνι σε σκόνη, ή 30 γρ. ξύσμα μανταρινιού
420 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1 βανιλίνη
3 κρόκους, από μεσαία αυγά
60 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση
4 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *