Κοντοσούβλι από τον Άκη Πετρετζίκη!


Φτιάξτε το στην καλύτερη εκδοχή του δια χειρός Άκη Πετρετζίκη!

Θα χρειαστείτε:

1.300 γρ. πανσέτα

5 κιλά χοιρινό, λαιμό

70 γρ. αλάτι

6 γρ. πιπέρι

1 κ.γ. μπούκοβο

3 κ.σ. κόλιανδρο, σε σπόρους

2 κ.σ. πάπρικα, γλυκιά

2 κ.σ. θυμάρι

3 κλ. δεντρολίβανο

3 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

2 κ.σ. κοφτές μέλι

Για τη σύνθεση

3-4 κλ. δεντρολίβανο

4-5 κλ. θυμάρι

300 γρ. βούτυρο

5 σκ. σκόρδο

Δείτε τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *