Κέικ αμυγδάλου χωρίς μίξερ από τον Άκη Πετρετζίκη


Για τη συνταγή θα χρειαστείς

300 γρ. αμύγδαλα, με φλούδα
150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
150 γρ. σπορέλαιο
300 γρ. ζάχαρη καστανή
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
5 αυγά, μεσαία
αλάτι
20 γρ. βούτυρο, για τη φόρμα

Για το σερβίρισμα
ζάχαρη άχνη
φύλλα δυόσμου

Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *