#tsoulotip: Καλό θα ήταν το μείγμα του κιμά να το αφήσουμε 1 ώρα μέσα στο ψυγείο να βγάλει όλα του τα αρώματα και να σφίξει. Σε περίπτωση που δεν έχουμε τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο, αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα πυρήμαχο σκεύος μαζί με τους κεφτέδες και ψήνουμε.
ΥΛΙΚΑ
60 ml. ελαιόλαδο
4 σκ. σκόρδο, λιωμένες και χωρισμένες στα δύο
2 κ.σ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
700 γρ. τριμμένες ντομάτες
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. ψωμί μπαγιάτικο τριμμένο
1 μεγάλο αυγό
3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, και έξτρα για το γαρνίρισμα
1 μοτσαρέλλα, κομμένη σε κάθετες φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
You may also like
-
30 χρόνια Φίλιππος Πλιάτσικας «Θ’ ανθίσουμε πάλι…»
-
«Our Groove»-Φουρέιρα, AD-1 & Playmen μας δείχνουν πώς θα έπρεπε να ακούγεται ο ήχος των ’80s σήμερα
-
Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τον εγγονό του, πρίγκιπα Λούις
-
Κέιτ Μίντλετον: Συγκινεί το μήνυμά της που δίνει ελπίδα σε όσους παλεύουν με τον εθισμό
-
«Το Βιογραφικό»: Κυκλοφόρησε η νέα τεράστια επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου!