#tsoulotip: Καλό θα ήταν το μείγμα του κιμά να το αφήσουμε 1 ώρα μέσα στο ψυγείο να βγάλει όλα του τα αρώματα και να σφίξει. Σε περίπτωση που δεν έχουμε τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο, αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα πυρήμαχο σκεύος μαζί με τους κεφτέδες και ψήνουμε.
ΥΛΙΚΑ
60 ml. ελαιόλαδο
4 σκ. σκόρδο, λιωμένες και χωρισμένες στα δύο
2 κ.σ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
700 γρ. τριμμένες ντομάτες
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. ψωμί μπαγιάτικο τριμμένο
1 μεγάλο αυγό
3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, και έξτρα για το γαρνίρισμα
1 μοτσαρέλλα, κομμένη σε κάθετες φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
You may also like
-
Τραγανή πίτσα με φύλλο κρούστας από τον Άκη Πετρετζίκη
-
Γαστρονομικός προορισμός επωνύμων σε Grand Opening party
-
Χριστουγεννιάτικη λιχουδιά με πουράκια και κουβερτούρα
-
Κέλλυ Κελεκίδου: Το νέο της τραγούδι έγινε viral – Backstage εικόνες από το video clip της
-
Γρήγορη τάρτα με παντζάρια από τον Άκη Πετρετζίκη