Καρπάτσιο μοσχάρι από τον Άκη Πετρετζίκη


Το καρπάτσιο (carpaccio) είναι ένα πιάτο με κρέας ή ψάρι, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες το οποίο σερβίρεται ωμό, συνήθως ως ορεκτικό.

Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει την απόλυτη συνταγή.

Συστατικά

200 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
30 γρ. κρέμα βαλσάμικο
1 κ.γ. ανθό αλατιού
πιπέρι

Δείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *