Γρανίτα καρπούζι διά χειρός Άκη Πετρετζίκη


Κάνει πολύ ζέστη! Τι καλύτερο από το να απολαύσεις μια γρανίτα!

Αν μάλιστα η συνταγή είναι του Άκη Πετρετζίκη, ακόμα καλύτερα!

Υλικά:

  • 150 γρ. νερό
  • 150 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 800 γρ. καρπούζι, καθαρισμένο
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • φέτες καρπούζι, για το σερβίρισμα

Δες βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *