Πηγαίντε τα κεφτεδάκια στο επόμενο επίπεδο γεμίζοντας τα με φέτα και συνδυάζοντάς τα με μια βελούδινη σάλτσα ντομάτας! Η νέα υπέροχη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Τα υλικά:
250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
250 γρ. χοιρινό κιμά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
50 γρ. ψωμί τριμμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 κ.γ. κύμινο
αλάτι
πιπέρι
Για τη σύνθεση
300 γρ. φέτα
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
500 γρ. σάλτσα ντομάτας
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
400 γρ. ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
You may also like
-
Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Θεοφανίας Ανδρόνικου- Βασιλάκη
-
Ένας χρόνος βασιλείας: Στιγμές από την ενθρόνιση του βασιλιά Φρέντερικ της Δανίας
-
Αργοναυτική Εκστρατεία, της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater
-
Κέιτ Μίντλετον: Γιατί βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο που υποβλήθηκε σε θεραπείες για τον καρκίνο;
-
Μακαρονάδα light με κοτόπουλο και μπρόκολο από τον Άκη Πετρετζίκη!