#tsoulotip: Τα κρεμμύδια τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρπάξουν και να μας χαλάσει τη γεύση.Ανακατεύουμε τη σούπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
You may also like
-
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η υπόσχεση για την Κέιτ και το άγχος για τα νέα καθήκοντα!
-
Πρίγκιπας Γουίλιαμ–Κέιτ: Έφτασε η ώρα για την πρώτη δημόσια έξοδο μετά τη διάγνωση με καρκίνο
-
Ταραμοκεφτέδες από τον Άκη Πετρετζίκη!
-
Love is in the air: Ο Tεό Νιάρχος & η Καμίλ Ρόου γιορτάζουν την επέτειό τους με τις πιο γλυκές φωτό
-
Ηλιάννα Ζέρβα: Το viral κορίτσι του TikTok επιστρέφει δυνατά με νέο τραγούδι