Φτιάξτε κασουλέ (γαλλική φασολάδα) όπως ο Άκης Πετρετζίκης


Κασουλέ ή γαλλική φασολάδα από τον Άκη Πετρετζίκη. Μια γαλλική παραδοσιακή συνταγή για φασόλια με χοιρινό στον φούρνο!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

400 γρ. φασόλια, λευκά, μέτρια

1 κρεμμύδι, καθαρισμένο

1 κεφάλι σκόρδο

2 κλ. θυμάρι, φρέσκο

1 φύλλο δάφνης

1 κότσι, χοιρινό

200 γρ. πανσέτα

300 γρ. λουκάνικα, χωριάτικα

60 γρ. ψωμί τριμμένο

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

αλάτι

πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το σοτάρισμα και για το σερβίρισμα

50 γρ. σέλινο, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *