Για τη συνταγή θα χρειαστείς
8 αβγά, μεσαία
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
50 γρ. κέτσαπ
6 τορτίγιες, μικρές
50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
100 γρ. φέτα
Για το σερβίρισμα
κέτσαπ
ρίγανη
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα.
Σπάμε σε ένα μπολ τα αβγά, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, το μπέικιν πάουντερ, την κέτσαπ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός να διαλυθεί το μπέικιν πάουντερ. Αφήνουμε στην άκρη.
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
You may also like
-
Έξαλλη η Meghan Markle με τον Harry στο βίντεο που δείχνει ποια είναι
-
Μαρία Ολυμπία – Πέρεγκριν Πίρσον: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης – Το unfollow στα social media
-
Η Μαρία Ολυμπία «χώρισε» με τον αριστοκράτη Perry Pearson
-
H Meghan Markle υιοθέτησε το χτένισμα της Pamela Anderson: Ναι ή όχι;
-
Αρβανιτάκη – Ζουγανέλη: Εντυπωσιακές στο θέατρο Άλσος! Χαρά, συγκίνηση και ατελείωτο χειροκρότημα