Cottage pie με γαλοπούλα από τον Άκη Πετρετζίκη


Για τη συνταγή θα χρειαστείς

Για τον πουρέ

1.200 γρ. πατάτες, μέτριες (4 τμχ)
40 γρ. γάλα πλήρες
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη + έξτρα για το πασπάλισμα

Για τη γέμιση

2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 καρότα
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
330 γρ. μπίρα
100 γρ. αρακά, κτψ.
500 γρ. γαλοπούλα, ψημένη, ξεψαχνισμένη
2 κ.σ. θυμάρι

Για το σερβίρισμα

θυμάρι

Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *