Biscotti με λιναρόσπορο και μαύρη σοκολάτα


#tsoulotip: Τα biscotti τα κόβουμε σε λεπτές κάθετες φέτες γιατί θέλουμε κατά το ψήσιμο να ξεραθούν. Επίσης μειώνουμε και το χρόνο ψησίματος.

ΥΛΙΚΑ
280 γρ. αλεύρι γοχ
2 κ.σ. λιναρόσπορο
1/2 κ.γ. σόδα
1/4 κ.γ. αλάτι
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
70 γρ. ζάχαρη καστανή
2 ασπράδια από μεγάλα αυγά
1 μεγάλο αυγό
1 1/2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
90 γρ. δάκρυα σοκολάτας
100 γρ. αμύγδαλα άψητα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *